Допомога військовим у зоні проведення бойових дій

З початку російської збройної агресії проти України і до сьогодні, наша команда підтримує підрозділи української армії, а також добровольчі формування, доставляючи адресно гуманітарну допомогу у вигляді військового спорядження, медикаментів, продуктів харчування та інших матеріалів, необхідних для облаштування позицій безпосередньо у зоні проведення бойових дій.
Незважаючи на помітне покращення забезпечення української армії у порівнянні з 2014-м роком, все ще залишаються відкриті потреби.

До громадської організації постійно надходять запити щодо сприяння у забезпеченні транспортними засобами та їх технічного оснащення, військовим обладнанням, що необхідне для ефективного виконання бойових завдань та збереження життя та здоров’я українських воїнів (засоби спостереження, оптичні прилади та ін.)

Діє відокремлений підрозділ організації у Станиці-Луганській, об’єднавши проукраїнський актив у прифронтовій зоні та здійснюючи волонтерську діяльність на підтримку Збройних сил безпосередньо на лінії розмежування. Команди з інших осередків також продовжують збір та доставку гуманітарної допомоги у зону бойових дій.

Об’єднання зусиль та координація спільних дій для збереження територіальної цілісності та суверенітету України – є одним із пріоритетних завдань організації.

Джерела фінансування: благодійна допомога від приватних осіб, підприємців, організацій та установ; власні внески членів організації.